PF 2011

22. 12. 2010

Vážení příznivci, přátelé, kamarádi a členové Koletovky,

máme za sebou rok 2010, který přinesl Koletovce hodně změn. Myslím si, že Koletovka, ta naše stará a pompézní dáma, se se všemi potížemi života vypořádala skvěle a nic neubralo na jejím neutuchajícím entuziazmu.
Nejvíce ze všeho chci Vám, příznivcům, přátelům a kamarádům, poděkovat za přízeň, kterou jste Koletovce během celého roku 2010 dávali. Ta přízeň se neprojevila jen tím, že jste si koupili lístek na náš koncert, ale hlavně nemalou materiální i finanční pomocí při naši činnosti. Mohl bych tady jmenovat řadu lidí i společností, kteří se o to zasloužili, ale protože bych na někoho určitě zapomněl a tím způsobil nějaké společenské faux pas, tak to necháme anonymní. Jak říkáme my muzikanti – oni již vědí.
Také chci poděkovat manželkám, manželům, přítelkyním a přítelům všech členů Koletovky za jejich nezištnou pomoc Koletovce, nezměrnou trpělivost s jakou nás vypravují na naše vystoupení a hlavně za pochopení, které potřebujeme při našich návratech domů.
Koletovce samotné přeji ještě více tak skvělých příznivců, přátel a kamarádů, protože bez Vás by nemělo smysl se o cokoliv pokoušet. A protože na naše vystoupení přicházíte stále ve větším a větším počtu, tak Koletovka samotná má na rok 2011 pro Vás připravenu opět řadu svých již tradičních, ale i nových, vystoupení a akcí. Hned první z nich je obnovený Hudební ples, který Koletovka pořádá v sobotu 26.2.2011 ve rtyňské Orlovně. Následuje tradiční festival Koletova Rtyně, Adventní koncert a hraní koled na Štědrý den.
Vážení příznivci, přátelé a kamarádi, milé manželky a přítelkyně, milí manželé i Vy všichni ostatní, přejeme Vám do roku 2011 hodně zdraví, lásky, štěstí, spokojenosti a také co nejméně falešných tónů v symfonii života, kterou nám následující rok přinese.

Za Koletovu hornickou hudbu,
Petr Vlček, předseda