PF 2014

24. 11. 2013

Vážení příznivci, přátelé, kamarádi a členové Koletovky,

máme za sebou další rok činnosti, ve kterém jsme prožili hodně krásných setkání jak s Vámi, našimi posluchači, při společných akcích s našimi blízkými i s kamarády muzikanty na různých hudebních setkáních.

Když budeme lehce bilancovat, tak jsme v roce 2013 měli 12 soukromých i veřejných akcí a vystoupení. Z těch veřejných připomeneme jen ty nejvýznamnější. V únoru jsme uspořádali 3. hudební ples, který si již našel své příznivce a opět nás překvapil svojí návštěvností. Z dalších našich účinkování zmíníme vystoupení na 49. Koletově Rtyni, 50. Kmochově Kolíně, na Svátku hudby v Němčicích nad Hanou a na mezinárodním festivalu dechových hudeb v Bautzenu v Německu. Rok 2013 jsme zakončili tradičním adventním koncertem a hraním koled na Rychtě na Štědrý den.

Přes tyto všechny akce se táhly přípravy na rok 2014, kdy Koletovka oslaví úctyhodných 150 let nepřetržité činnosti a 50 ročník festivalu Koletova Rtyně. Nebudeme prozrazovat podrobnosti o našich plánovaných vystoupeních, ale věříme, že se budete mít na co těšit a že Vás všechny opět překvapíme něčím zajímavým. Veškeré zajímavé informace o akcích Koletovky naleznete na našich webových stránkách a také Vás budeme pravidelně informovat prostřednictvím Rtyňského nezávislého zpravodaje a na plakátovacích plochách.

Proto chceme poděkovat za přízeň Vám, příznivcům, přátelům a kamarádům, kterou jste Koletovce během celého roku 2013 dávali. Ta přízeň se projevila nejen tím, že jste si koupili lístek na náš koncert nebo ples, ale hlavně nemalou materiální i finanční pomocí naši činnosti. Mohli bychom tady jmenovat řadu lidí i společností, kteří se o to zasloužili, ale protože bychom na někoho určitě zapomněli a tím způsobili nějaké společenské faux pas, tak to necháme anonymní. Jak říkáme my muzikanti – oni již vědí.

Také chceme poděkovat všem našim manželkám, manželům, přítelkyním a přítelům všech členů Koletovky za jejich nezištnou pomoc Koletovce, nezměrnou trpělivost s jakou nás vypravují na naše vystoupení a hlavně za pochopení, které potřebujeme při našich návratech domů.

Koletovce samotné přeji ještě více tak skvělých příznivců, přátel a kamarádů, protože bez Vás by nemělo smysl se o cokoliv pokoušet. Doufáme, že společně s Vámi oslavíme naše krásné kulaté výročí úctyhodně a že tímto vykročíme k dalším letům úspěšné činnosti Koletovky.

Vážení příznivci, přátelé a kamarádi, milé manželky a přítelkyně, milí manželé i Vy všichni ostatní, přejeme Vám do roku 2014 hodně zdraví, lásky, štěstí, spokojenosti a také co nejméně falešných tónů v symfonii života, kterou nám následující rok přinese.

Za Koletovu hornickou hudbu,
Petr Vlček, předseda KHH