Pozvánka Koletovy hornické hudby

25. 10. 2016

Vážení příznivci Koletovky,
od Adventních koncertů v roce 2015 uteklo opět jedenáct měsíců, během kterých Koletovka prožila mnoho nádherných a pěkných chvil se svými příznivci a hudebními kamarády, ale také tragické chvíle, kdy nám odešel do hudebního nebe náš kolega a kamarád Pavel Ilchmann.
Každý rok pravidelně v tomto čase Vás všechny zvu na naše pravidelné Adventní koncerty. Vloni se nám osvědčilo, že udělat dva koncerty byl krok správným směrem a proto i letos v tomto trendu budeme pokračovat. Takže naše koncerty se budou konat v pátek 2. 12. 2016 a v sobotu 3. 12. 2016 opět ve rtyňské sportovní hale Orlovna. Předprodeje lístků budou na obvyklých místech a spolu s časy konání koncertů se je dozvíte z plakátů nebo zde na stránkách Koletovky.
V roce 2015 se Koletovka na popud Rudy Koudelky zúčastnila soutěže Český slavík Mattoni a díky našim příznivcům jsme obsadili 46. místo s počtem 827 hlasů. Ještě jednou Vám za tento výsledek děkujeme, ale nás to namlsalo, tak jsme se rozhodli tento výsledek překonat a dostat se do první dvacítky. Prosím pomozte nám a hlasujte na stránkách soutěže – www.ceskyslavikmattoni.cz do 20. 11. 2016.
Těšíme se na Vaši velkou účast na našich koncertech.
Za Koletovu hornickou hudbu


Petr Vlček, předseda