Léto v koletovce

10. 09. 2024

V polovině června jsme hráli na Náměstí horníků ve Rtyni v Podkrkonoší na Dni města, kde jsme naším koncertem zahájili odpolední program. A hned týden potom jsme vyrazili do polských Vambeřic. Loni jsme před tamní bazilikou hráli poprvé a pro velký úspěch u publika a spokojenost organizátorů jsme tam letos mohli ve stejném duchu hudebně zpestřit odpoledne pro poutníky, místní obyvatele, ale také milovníky kultury, kteří za námi z širokého okolí přijeli. Spolupráce je velmi slibně započatá a již v tuto chvíli jsme domluveni na příští rok, kdy si nás objednali na závěrečný koncert místního víkendového festivalu.

Letošní prázdniny byly pro Koletovku opět ve znamení zábavy, hudby a společných zážitků. Hned na začátku léta jsme se jako každý rok setkali na tradiční Prasobesídce – akci, která je v naší kapele oblíbená nejen mezi členy, ale i jejich rodinami. U dobrého jídla, pití a zpěvu jsme strávili celý víkend, kdy hlavní hvězdou na grilu bylo samozřejmě prase. Tyto společné chvíle jsou pro nás vždy důležité, protože právě během nich se utužují přátelské vazby v kapele, což se odráží i na našich hudebních vystoupeních.

Po odpočinku o prázdninách jsme se na začátku září vrátili k hudebním povinnostem. Tentokrát jsme vystoupili na Městských slavnostech v Pilníkově, kde jsme si hraní opravdu užili. Skvělé publikum a vynikající péče ze strany
organizátorů přispěli k tomu, že se celý den nesl v duchu pohody a už teď víme,že se do Pilníkova určitě rádi vrátíme.

Všechny naše fotky naleznete zde.