Předprodej vstupenek na Adventní koncerty

7. 10. 2024

Rádi bychom Vás pozvali na naše tradiční Adventní koncerty, na které se se začátkem dalšího školního roku a po prázdninovém odpočinku už plně soustředíme a připravujeme.

Koncerty proběhnou jako každý rok o prvním adventním víkendu, resp. před první adventní nedělí, čili v pátek 29. a v sobotu 30. listopadu 2024 v Orlovně na Náměstí Horníků ve Rtyni v Podkrkonoší, vždy od 19 hodin.

Orlovna pro Vás bude otevřena od 18h.

Letos nás ovšem čeká jedna velká změna, a to, že prodej lístků proběhne ONLINE přes námi již otestovanou společnost SMSticket.  

Předprodej se spustí 14. 10. ve 20:00

 

Prodej vstupenek na pátek 29.11. zde:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/49563-adventni-koncert-koletovy-hornicke-hudby-2024-sportovni-hala-orlovna-rtyne-v-podkrkonosi

Prodej vstupenek na sobotu 30.11. zde:

https://www.smsticket.cz/vstupenky/44686-adventni-koncert-koletovy-hornicke-hudby-2024-sportovni-hala-orlovna-rtyne-v-podkrkonosi


Ke každé vstupence se bude automaticky vázat i místenka.


Pokud je pro Vás obtížné či nemožné koupit si lístky online, zajděte si na obecní Úřad ve Rtyni v Podkronoší, kde Vám s nákupem vstupenek ochotně pomůžou.

Zároveň lze také lístky zakoupit v Informačním centru v Červeném Kostelci. 


Doporučujeme zajistit si lístky v předprodeji, ale pokud se lístky v předprodeji nevyprodají, bude samozřejmě možnost zakoupit si lístky i v den koncertu přímo na místě.

 

Moderace: 
pátek 29.11.  František Šedivý
sobota 30.11.  Romana Joudalová

 

Připraven je pro Vás pestrý hudební program, který si pro Vás Koletovka připravila se svými dirigenty, zpěváky a sólisty.

Na koncertě bude probíhat i doprodej týdenních kalendářů, který Koletova hornická hudba na rok 2024 připravila k příležitosti 160. výročí od svého založení.
Zároveň si také budete moci zakoupit almanach vydaný před 10 lety ke 150. výročí + námi vytvořenou brožuru, která bude doplňovat 10 následujících let.

Koncert je zakončením a vyvrcholením naší celoroční sezony, proto se na něj moc těšíme stejně tak jako na Vás, naše posluchače!

adventní koncert 2024