Adventní koncert – 4.12.2010

4. 12. 2010

V sobotu 4. prosince 2010 v 18:00 vystoupila Koletova hornická hudba na Adventním koncertě v místní multifunkční hale. Koncert jsme uspořádali za pomoci MÚ Rtyně v P. a TJ Orel.
Pro naše posluchače jsme měli připraven pestrý program ze skladeb A. Dvořáka, B. Smetany, G. Verdiho, J. S. Bacha a dalších klasiků a také písní moderních a vánočních v aranžích šitých na míru našemu sedmdesátičlennému dechovému orchestru. Kromě Koletovy hornické hudby s kapelníkem Zdeňkem Tlučhořem a svými zpěváky a sólisty, v programu vystoupili i Mažoretky Koletovy hornické hudby a komorní sbor a taneční obor ZUŠ A. M. Buxton Úpice.
Večerem provázela tradičně moderátorka Českého rozhlasu Hradec Králové Romana Pacáková. Pro umocnění zážitku byl pro návštěvníky koncertu připraven přenos obrazu na 2 velká plátna a samozřejmě již tradiční čaj a zdobené perníčky.
Našeho koncertu se zúčastnilo 680 diváků, kterým děkujeme za to, že si v hektické době předvánočních příprav a shonu našli čas a přišli nás podpořit. Doufáme, že v pestré směsici skladeb jste si každý našli své místečko a náš adventní koncert Vám navodil vánoční klid a pohodu.
Zároveň také tímto děkujeme všem našim sponzorům a přátelům za pomoc při pořádání našeho pravidelného koncertu a nejen jim, ale i Vám, našim posluchačům a fanouškům, chceme popřát klidné prožití vánočních svátků a do nového roku 2011 hodně zdraví, štěstí a pohody.

Za Koletovu hornickou hudbu,
Petr Vlček, předseda